Meer kwalitatieve sollicitaties via Release Vacatures

Release Vacatures is het ideale platform om (latente) professionals uit de branche te bereiken. De perfecte aanvulling op uw wervingsmix. U kunt hier midden in de juiste doelgroep adverteren en ontvangt op die manier meer kwalitatieve sollicitaties. Bij Release Vacatures kunt u kiezen tussen verschillende soorten vacature producten of pakketten. Deze zijn afgestemd op uw wervingsbehoefte en ontwikkeld om u te helpen in contact te komen met de beste kandidaten. Hieronder vindt u het overzicht van producten en diensten.

Klik hieronder op het product van uw keuze voor meer informatie over het desbetreffende product. Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon 085 303 2660 of e-mail (sales@exenzo.com). U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€400,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€100,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Release brengt vraag en aanbod effectief bij elkaar voor professionals op het gebied van software engineering, zoals architecten, ontwerpers, developers en testers. Via Release Vacatures verdiepen (latente) professionals zich in hun vak. De ideale gelegenheid voor werkgevers om hun vacature advertentie midden in de juiste doelgroep bekend te maken. Professionals hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar geschikte vacatures. Via Release Vacatures vinden zij snel en gemakkelijk alleen voor hen relevante vacatures.