Over Release

Release biedt praktische informatie en tips voor analisten, ontwerpers, software engineers en testers. Een greep uit de relevante onderwerpen: methoden en technieken zoals UML, Agile, het gebruik van use cases, ontwikkelen voor Mobiele Apps, alsmede uiteraard de ontwikkelingen op het gebied van applicatieintegratie, microservices en het testen van software. De portal biedt een nieuwsrubriek met berichten over nieuwe versies en producten, relevante onderzoeken en agenda. Verder praktijkverhalen die inzicht geven in de praktijk van andere ontwikkelaars.

Release richt zich op degenen die verantwoordelijk zijn voor het initiëren, ontwikkelen, invoeren en begeleiden van informatiesystemen in organisaties: hoofden automatisering, hoofden programmering, informatie-analisten, systeemontwerpers, -analisten en -programmeurs, applicatieontwerpers en -programmeurs. Hierbij spelen ook testers van deze systemen en applicaties een belangrijke rol.

Vacaturesectie

De vacaturesectie van Release heeft als doel om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt van professionals in de branche effectief bij elkaar te brengen. Werkgevers adverteren midden in de juiste doelgroep waardoor zij meer kwalitatieve sollicitaties ontvangen en professionals vinden hier gemakkelijk alle voor hen relevante vacatures voor een volgende stap in hun carrière. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs (online) arbeidsmarktcommunicatie.

Uw vacature ook adverteren op Release Vacatures?

Kijk hier naar de mogelijkheden